Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

A revenit în scenă. Este de nerecunoscut și se implică în formarea de noi politicieni. Cea mai mare provocare se apropie

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a decis să se implice puternic în viața politică în Partidul Umanist (acum PPU-sl), formațiune din care face parte și europarlamentarul Maria Grapini, unul dintre cei mai vocali reprezentanți ai României la Bruxelles. Recent, la umaniști s-a întors și fostul primar al Devei, Petru Mărginean. Formațiunea este în plin proces de pregătire a alegerilor pentru Parlamentul European, prima mare provocare.

Încă la începutul lunii decembrie, membrii Partidului Umanist au iniţiat o serie de acţiuni caritabile și în București și în filialele din teritoriu.Coordonatorul politic naţional al Partidului Umanist, Cristian Popescu Piedone, îmbrăcat în straie populare româneşti, împreună cu mai mulţi membri şi alături de corul Patriarhiei Române, i-au colindat pe bătrânii internaţi la Căminul de bătrâni “Stejarul “ din sectorul 5 al Capitalei cărora le-au împărţit mai multe pachete cu alimente.

„De fiecare dată când vin în asemenea locuri îmi aduc aminte de părinţii mei, care astăzi nu mai sunt şi nu sunt de o bună bucată de vreme. Şi atunci când eram primar şi acum vin a mă hrăni cu seva zambetului lor şi să mă încarc pentru anul ce vine. Le-am făcut un jurământ părinţilor mei, că nu am să-i uit şi bine ar fi ca şi copiii acestor minunaţi oameni să nu–şi uite părinţii. Vin de fiecare dată cu sufletul deschis şi le transmit tuturor celor care în preajma sărbătorilor vor să facă bine, e bine să fi UMANIST în tot cursul anului, nu numai de sărbatori ! Aceşti oameni au nevoie nu numai de Crăciun sau de Paşte de ajutor, ci zâmbetul lor trebuie să fie în permanenţă ! Vrem să aducem un zâmbet pe chipul lor, o speranţă că mâine va fi mai bine iar Partidul Umanist este şi va fi aprope de ei tot timpul, nu numai de sărbătorile creştineşti ci în tot cursul anului,” a declarat Cristian Popescu Piedone.

Fostul primar al Devei, Petru Mărginean, a declarant că s-a reîntors la Partidul Umanist, al cărui membru fondator este, să se implice să se implice în reconstrucţia organizatorică. Umaniștii își propun să obțină rezultate bune la alegerile pentru PE, dar nu este exclus să aibă candidat și la Președinția României.

Sursa: https://evz.ro/

Autor: Cora Muntean