Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PIEDONE COLINDĂTORUL SURPRIZĂ

 

 

Încă la începutul lunii decembrie, membrii Partidului Umanist au iniţiat o serie de acţiuni caritabile, pentru a aduce o stare de bucurie în rândul oamenilor cu o situaţie materială modestă.

Coordonatorul politic naţional al Partidului Umanist, dl. Cristian Popescu Piedone, îmbrăcat în straie populare româneşti, împreună cu mai mulţi membri şi alături de corul Patriarhiei Române, i-au colindat pe bătrânii internaţi la Căminul de bătrâni “Stejarul “ din sectorul 5 al Municipiului Bucureşti cărora le-au împărţit mai multe pachete cu alimente.

Scopul acestor acțiuni caritabile este unul nobil, de suflet, așa cum sunt și sufletele tuturor celor care gândesc și acționează în acest mod.

Cristian Popescu Piedone, a declarat următoarele: “De fiecare dată când vin în asemenea locuri îmi aduc aminte de părinţii mei, care astăzi nu mai sunt şi nu sunt de o bună bucată de vreme. Şi atunci când eram primar şi acum vin a mă hrăni cu seva zambetului lor şi să mă încarc pentru anul ce vine.  Le-am făcut un jurământ părinţilor mei, că nu am să-i uit şi bine ar fi ca şi copiii acestor minunaţi oameni să nuşi uite părinţii. Vin de fiecare dată cu sufletul deschis şi le transmit tuturor celor care în preajma sărbătorilor vor să facă bine, e bine să fi UMANIST în tot cursul anului, nu numai de sărbatori ! Aceşti oameni au nevoie nu numai de Crăciun sau de Paşte de ajutor, ci zâmbetul lor trebuie să fie în permanenţă ! Vrem să aducem un zâmbet pe chipul lor, o speranţă că mâine va fi mai bine iar Partidul Umanist este şi va fi aprope de ei tot timpul, nu numai de sărbătorile creştineşti ci în tot cursul anului !

 

 

BIROUL DE PRESĂ AL

PARTIDULUI UMANIST