Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ACŢIUNE BOMBĂ A UMANIŞTILOR PE CALEA VICTORIEI !  

Stânga și dreapta sunt politici depășite. In mod simbolic, Umaniștii au dus doua manechine, reprezentând cele doua doctrine, la Muzeul de Istorie.

Doctrina umanista susține o schimbare fundamentala a structurii sistemului politic actual prin renunțarea la împărțirea convențională între stânga și dreapta – repere depășite, infirmate de realitatea concretă in care politicienii își modifica frecvent orientarea in funcție de interesele personale. In schimb, umaniștii considera ca valoarea centrală a societății este Omul cu atributele sale esențiale: demnitate, onoare, curaj.

Sâmbătă, 18 mai, în cursul dimineţii organizaţia de tineret a Umaniştilor a organizat o acţiune surpriză pe Calea Victoriei. La eveniment a participat şi Cristian Popescu Piedone, Coordonatorul Naţional al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

“Tinerii nostri colegi au avut o idee extraordinară. Îi felicit. 18 mai are o semnificaţie aparte, iar acţiunea pe care o organizăm marchează o schimbare majoră nu doar pentru România. Toată viaţa m-am luptat să scăpăm de produsele expirate care ne otrăvesc, ne strică viaţa. Sâmbătă, în Bucureşti, pe Calea Victoriei, peste drum de CEC, o să arătăm românilor câteva astfel de produse ieşite din termenul de valabilitate, care se agaţă de noi şi nu lasă să trăim sănătos. Şi liber. Pe care trebuie să le trecem pe linie moartă.” a declarat Cristian Popescu Piedone.