Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PPU-SL SE CONSOLIDEAZĂ ÎN JUDEŢUL HUNEDOARA

Filiala judeţeană Hunedoara a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) continuă procesul de extindere şi consolidare iniţiat la nivel naţional, miercuri 7 mai, fiind inaugurată deschiderea primei filiale PPU-SL din oraşul Geoagiu.

Petru Mărginean, liderul filialei județene Hunedoara și coordonatorul zonei de dezvoltare Vest, a declarat că a găsit la Geoagiu oameni extraordinari, dornici să se implice pentru dezvoltarea oraşului: Apreciez implicarea tinerilor şi a femeilor în politică. Există în România o avuție de neprețuit: tinerii noștri, copiii noștri. Este emoționant când vezi cât de mult își doresc să se implice pentru o viață mai bună, pentru o comunitate mai implicată, pentru un viitor frumos. O astfel de tânără am cunoscut azi în Geoagiu. Laura Bercea, coordonatorul PPU-SL Geoagiu demonstrează că dacă vrei din toate puterile să muți munții, vei reuși.”

Astfel coordonatorul filialei locale Geoagiu este Laura Bercea, o tânără de 35 de ani, mamă a două fetiţe, care îşi doreşte mai mult pentru oraşul ei, recunoscut în ţară, ca staţiune balneo-climaterică, cu o populaţie de 5.049 locuitori, perlă a judeţului Hunedoara.

Totodată Laura Bercea a declarat cu ocazia inaugurării filialei locale PPU-SL: Visez foarte multe pentru Geoagiu și mai ales pentru copiii mei şi copiii de aici, iar acest motiv e suficient pentru mine să mă implic. Iubesc din tot sufletul doctrina umanistă , aici m-am regăsit, deoarece aici se pune accentul pe OM, pe dezvoltarea lui, pe încredere și pe valorile umane, pe demnitate. Iubesc acești oameni (umaniştii), deschiși, sociabili pentru că, indiferent de statutul pe care îl au, au urechi să audă și glasul celui care nu a făcut politică, dar are idei.”