Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alexandru Ionescu, candidatul PPU (social-liberal) pentru Primăria Alexandria

Filiala din Teleorman a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) a decis ca Alexandru Ionescu să fie candidatul umanist pentru Primăria Alexandria.

Alexandru Ionescu este un antreprenor de succes, care își propune să facă „administrație, nu politică”.
„Rămân permanent alături de societatea civilă, alături de alexăndreni. Cred că tot ce am acumulat până acum, experiență și cunoștințe, pot fi puse în slujba acestui oraș, care este casa mea și a familiei mele”, a transmis Alexandru Ionescu.

Alegerea sa drept candidat a fost una firească, spune Liviu Neagu, secretarul general al PPU (social-liberal) și liderul filialei Telorman a umaniștilor.

„Am văzut că sunt multe de făcut în Alexandria. Oamenii vor investiții și parc industrial, siguranță și liniște, locuri de muncă și prosperitate. Deși târziu, unele lucruri au fost demarate, însă se mișcă greu, iar în unele cazuri, mai degrabă cumpăram un oraș nou, dar este, totuși, un început.

Am înțeles dorința alexăndrenilor de schimbare. Schimbare de mentalitate, de atitudine, de abordare, de oameni. O schimbare care să aducă alexăndrenilor zâmbetul pe față, respectul în ochii celorlalți români, standardul de viață care li se cuvine, administrația pe care o merită.

Am decis că Alexandru Ionescu este soluția. Candidatul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) pentru primăria municipiului Alexandria este soț, tată, antreprenor de succes, omul potrivit la locul potrivit, singurul care spune cu tărie: ”Gata cu jumătățile de măsură! Hai să facem Alexandria bine!”.

Astăzi, umaniștii vin în fața alexăndrenilor cu alternativă reală: Alexandru Ionescu, primarul Alexandriei, alături de o echipă de oameni serioși și competenți. Suficient de mulți cât să genereze schimbarea. Suficient de puternici cât să dea curaj și altora să spună: Stop abuzurilor! De orice fel”, a transmis Liviu Neagu.

Biroul de presă