Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ana Loredana Predescu, deputat PUSL de Brașov, pledează cauza unei grădinițe care riscă să fie evacuată

Ana Loredana Predescu, deputat PUSL de Brașov, și-a exprimat susținerea pentru copiii și cadrele didactice de la Grădinița nr. 13 din Brașov, care riscă să fie evacuați din cauza unui litigiu. Parlamentarul PUSL a anunțat că se va adresa autorităților locale, în speranța că va fi găsită cea mai bună soluție în această cauză.
„All who enter here will find love” sau „Toți cei care intră aici vor găsi dragostea” este sloganul cu care Grădinița cu program prelungit nr. 13 din Brașov își întâmpină copiii și oaspeții.
Și vă mărturisesc că asta am simți și eu astăzi, când am avut o întâlnire cu doamna director Băcanu Carmen, un om dedicat meseriei de învățător, un om sensibil dar profesionist, care iubește copiii și care a făcut această grădiniță un adevărat colț de rai.
Este un loc frumos, extrem de curat, unde cadrele didactice, alături de întreg personalul fac totul cu dragoste, dăruire și implicare.
Din păcate, cei 120 de copii riscă să fie evacuați pe 12 aprilie din cauza unui litigiu privind terenul pe care se află clădirea grădiniței, deși vorbim de o situație cunoscută de autorități încă din 2011.
Copiii nu pot înțelege că vor trebui să plece din acest loc, cadrele didactice sunt dezamăgite, iar pentru părinți este de neconceput să rămână fără un loc în grădiniță pentru copiii lor.
Mi-aș fi dorit să văd mai multă implicare din partea Inspectoratului școlar județean Brașov care, prin Inspectorul general, s-a eschivat și nu a răspuns invitației mele de a purta o discuție aplicată pe soluții care să rezolve problema. Condamn această atitudine din partea autorităților locale și voi semnala lipsa de interes și implicare și domnului ministru Cîmpeanu.
Tot astăzi îi voi comunica situația și primarului Allen Coliban. Sper că Primăria va găsi o soluție din cele foarte puține rămase”, spune Ana Loredana Predescu.