Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apel la solidaritate

În aceste momente grele, când sistemul sanitar este supus unui efort deosebit,

autoritățile executive Primarul Municipiului Brăila și Președintele Consiliului Județean Brăila, au făcut apel la populație pentru a dona bani și obiecte sanitare pentru sprijinirea Spitalului Județean.

 

Susțin îndemnul primarului și, în calitate de consilier Municipal și lider umanist al filialei din Brăila, fac apel către toți consilierii municipali, județeni și comunali din județul Brăila, ca pe perioada stării de urgență, să donăm indemnizațiile aferente activității acestui scop umanitar.

Sumele astfel colectate vor fi cheltuite sub supravegherea reprezentanților noștri, sub îndrumarea compartimentelor specializate în achiziții ale celor două instituții, astfel încât să existe transparență totală. Dacă e să facem un exercițiu rapid, potrivit situației din prezent, am putea aduna o sumă de peste 100.000 lei pe lună.

Tot pe această cale solicit ANAF să sisteze impozitarea acestor sume, precum și aplicarea altor taxe, dat fiind scopul acestui demersului, dar și starea de urgență instituită prin Ordonanță Militară.

În sparanța că demersul meu va avea parte de un răspuns pozitiv, aștept și alte acțiuni similare care să ușureze efortul făcut de sistemul de sănătate pentru a combate efectele COVID19. Împreună  vom reuși!

 

 

Dan Păun,

Consilier Municipal Brăila și lider al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal)