Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Caravana Umaniștilor” continuă întâlnirile cu oamenii

În drum spre Maramureșul istoric, Umaniștii au vizitat Sighișoara și Târgu Mureș.

Coordonatorul Politic Naţional al Partidului Puterii Umaniste, Cristian Popescu Piedone alături de  „Caravana Umaniştilor” pentru strângerea semnăturilor pentru iniţiativa legislativă a cetăţenilor  privind “Valorificarea experienţei profesionale acumulate de persoanele de vârsta a III-a prin angajarea în sectorul privat”, a ajuns joi, 21 martie în Maramureş.

În drum spre Maramureşul istoric, Caravana a vizitat Sighişoara, apoi Targu-Mureş, urmând în următoarele zile să fie vizitate şi alte localităţi.

Membrii Partidului Puterii Umaniste, alături de voluntarii implicaţi în această activitate, s-au aflat în mijlocul oamenilor pentru a le explica necesitatea reintegrării pe piaţa muncii a pensionarilor care işi doresc să işi reia activitatea în domeniile în care au acumulat zeci de ani de experienţă.

Totodată, Umaniştii le-au explicat oamenilor, că aceasta reprezintă o soluţie reală atât pentru depăşirea deficitului forţei de muncă, cât şi pentru refacerea coeziunii sociale.

Campania Umaniştilor de strângere a celor 100.000 de semnături a început, în luna februarie, şi durează 6 luni, urmând ca în toate oraşele ţării să fie amplasate corturi pentru a susţine prima iniţiativă legislativă a cetăţenilor ce îi vizează pe pensionari.