Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Maria Grapini, singurul europarlamentar român premiat la MEP AWARDS 2019

„Premiul nu este doar al meu, premiul este al României!”

Miercuri, 20 martie, la Bruxelles, în cadrul unei gale festive, s-au decernat premiile MEP AWARDS, destinate eurodeputaților care contribuie la consolidarea proiectului european, care au ajutat la schimbarea societății europene în bine, reprezentanți în PE ale căror provocări și triumfuri sunt demonstrate în acțiunile, experiențele și misiunile avute.

În fapt, MEP AWARDS sunt cele mai prestigioase distincții pentru europarlamentari. Lupta este importantă și onorantă pentru toți cei 751 de eurodeputați din PE, dar în special pentru cei nominalizați la secțiunile specifice, în funcție de activitatea pe care o desfășoară în Comisiile de specialitate.
Seara galei a adus o bucurie majoră României, odată cu anunțarea celui mai important premiu din cadrul MEP AWARDS, cel din secțiunea Piața Internă și Protecția Consumatorului, pe care l-a obținut Maria Grapini.

Grapini este singurul europarlamentar român care obține o asemenea distincție. Membrii juriului format din experți la nivel european au recunoscut contribuția semnificativă a româncei, în domeniul legislativ, prin întreaga sa activitate parlamentară.
„Premiul nu este doar al meu, premiul este al României! Sunt foarte bucuroasă și emoționată, mulțumesc românilor care au crezut și cred în mine, colegilor europarlamentari, colegilor din Comisia IMCO, pentru încredere și susținere! Mă bucur să aduc o astfel de distincție importantă țării noastre!”, a transmis, de la Bruxelles, imediat după primirea premiului MEP AWARDS 2019, Maria Grapini.