Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cristian Popescu Piedone: „Domnule primar Florea, realitatea este în teritoriu, nu pe Facebook”

Locuim în gunoaie” – este strigătul de ajutor al unui locatar al Sectorului 5 din Capitală. Cu străzile invadate de gunoaie, locatarii cartierelor cer disperați ajutor din partea autorităților. Locuitori ai Bucureștiului, Capitală Europeană, stau printre aceste gunoaie și trăiesc ca la început de secol.

Astăzi, 7 septembrie, umaniștii alături de Cristian Popescu Piedone, coordonator politic național al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), s-au autosesizat și au trecut la fapte. În acest context. partidul umanist, prin Filiala Sectorului 5 și Filiala Municipiului București va sesiza luni Direcția de Sănătate publică și Garda Națională de Mediu.

Umaniștii au mers și au stat de vorbă cu oamenii care locuiesc în Sectorul 5 – „Sectorul gunoaielor”, așa cum îl numesc oamenii. Ei cer cu disperare ajutor din partea autorităților: „Locuim în gunoi. Copiii noștri cresc printre gunoaie, merg la școală printre gunoaie. Stăm aici și nimeni nu ne întreabă nimic. Primarul nu a venit niciodată”. Oamenii au cerut sprijin umaniștilor în acest sens.

„Primarul se laudă pe Facebook că va da copiilor rechizite școlare copiilor. Felicitări, este un act lăudabil. Păstrează gunoaiele pe stradă pentru a fi reciclate și să le ofere cu titlu gratuit și, probabil, din ce rămâne din reciclarea acestor gunoaie, să își facă afișele pentru viitoarea campanie electorală”, a mai declarat coordonatorul Politic, Cristian Popescu Piedone.

Cârlogea Iulian, liderul umanist al Filialei Sectorului 5 a transmis: „Trag un semnal de alarmă asupra dezinteresului autorităților. Aceasta este răsplata noastră, a locatarilor după ce ne-am pus încrederea în acest om. Așa vrea primarul Sectorului 5 să obțină următorul mandat”.

Biroul de presă