Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Un nou exemplu de normalitate

În urmă cu câteva zile, am salutat un consens parlamentar pe tema creșterii semnificative a pensiilor pentru veterani. Mesajul de atunci se numea “Un remarcabil exemplu de normalitate” și, sincer, nu credeam că voi mai avea curând ocazia să revin cu o reacție similară.

Si totuși, astăzi, G4Media, un site care nu poate fi bănuit de nicio simpatie în ceea ce mă privește, a preluat – integral și fără reinterpretări tendențioase – textul meu de ieri, referitor la o nedreptate obiectivă comisă de regimul Băsescu.

Sigur că se pot găsi nuanțe, se pot construi explicații mai simple sau mai sofisticate despre etapele în dezvoltarea unui subiect, despre strategii de marketing și comunicare sau despre alte teme, jocuri sau interese. Dar, chiar și așa, cred că este corect și necesar să salut ceea ce pare a fi un demers jurnalistic rațional și echilibrat.

În valul de ură care ne încarcă dezbaterile publice, cred că trebuie remarcată orice picătură de normalitate, indiferent de valurile următoare care o vor acoperi.

 

Text publicat luni, 9 septembrie, de Profesor Dan Voiculescu pe blogul personal, (https://danvoiculescu.net/blog/2019/09/un-nou-exemplu-de-normalitate/)