Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Daniel Ionașcu, președinte executiv PUSL: Problema mea ca român este să trăiesc în pace și să nu nasc conflicte, să ajut pe oricine îmi bate în poartă, arătând că sunt creștin și om și bun

Daniel Ionașcu, președintele executiv al PUSL, a subliniat că ceea ce ne face creștini și oameni este bunătatea față de cel de lângă noi și că o societate sănătoasă este construit pe respect reciproc între semeni.
„Războiul a anulat COVID-ul. Îmi aduc aminte că am spus dacă un frate ortodox de la Moscova se luptă cu un frate ortodox de la Kiev și așa întâmpină ei Paștele, eu, un simplu credincios, ce trebuie să înțeleg? Pe mine mă interesează suferința omului. Subliniez, poporul nostru spune nu te băga unde nu-ți fierbe oala. Problema mea ca român este să trăiesc în pace și să nu nasc conflicte, să ajut pe oricine îmi bate în poartă, arătând că sunt creștin și om și bun. Într-un alt context, omul de lângă noi poate este mai nevoiaș decât cel care vine de acolo. Să nu uităm nici în noapte și nici în zi, că este un vers care spune nu uita române să fii bun, iar întâia oară cu aproapele tău. Această bunătate va ști să nască în noi principii care să ne dea drepturi, libertăți și ceea ce ni se cuvine, cu credință în Dumnezeu și respect unul față de altul”, a spus Daniel Ionașcu.