Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Deputatul umanist Grațiela Gavrilescu: Violența este un efect al “ceva” grav și rău, dar niciodată o soluție!

Deputatul umanist Grațiela Gavrilescu, președintele Biroului Executiv al PUSL, aduce în discuție o temă de maximă importanță, care ar trebui să se afle atât în atenția politicienilor, cât și școlii sau familiei – violența domestică.
„Violența aduce durere, familii și destine distruse, copii traumatizați pentru tot restul vieții… Nu ne dorim așa ceva! Violența nu vine din senin!
Ar putea porni de la “bătaia e ruptă din rai”, de la prima palmă pe care un tată i-o dă soției în fața copilului…Ar putea porni din frustrări…Din suferința de a nu putea face față greutăților vieții, înecată în alcool…
Violența este un efect al “ceva” grav și rău, dar niciodată o soluție! Familia, școala trebuie să atragă atenția asupra acestui lucru! Politicul, guvernanții au datoria să găsească cele mai eficiente căi pentru a nu lăsa acest fenomen să prolifereze!
Pe fondul COVID 19 abuzul domestic a crescut în toată lumea. De ce? Până când? Cum îl putem stopa?”, scrie Grațiela Gavrilescu pe rețelele de socializare.