Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Echipa PPU (social-liberal) a intrat în cursa pentru Sectorul 3 al Capitalei.

Candidatul umanist la Primăria Sectorului 3, Ulise Toader a depus azi cele 40 de dosare pentru postul de primar și cele de consilieri locali în cea mai mare zonă administrativă a Capitalei.


„Astăzi am făcut un pas important. Am reușit să depunem candidaturile pentru funcția de primar și funcțiile de consilieri la Primăria Sectorului 3. Spun că este un pas important, deoarece cetățenii vor avea ocazia să vadă pentru prima dată, că ei contează cu adevărat pentru cineva. Umaniștii au un program pentru dezvoltarea armonioasă a Sectorului 3, în care vor fi lăsate la o parte aroganța și risipirea banului public. Cetățenii vor avea ocazia să vadă cum spitalele nu se vor mai îngropa în borduri, cum parcurile nu se vor mai îngropa în borduri, cum siguranța cetățeanului nu se va mai îngropa în borduri. Noi vom folosi banii judicios, astfel încât securitatea cetățeanului, sănătatea lui, care este cea mai importantă în viața lui de zi să fie puse la loc de cinste. Toate aceste și respectul față de cetățean sunt niște lucruri mărețe, pe care noi, umaniștii, vrem să le acordăm locuitorilor Sectorului 3. Pentru noi fiecare om contează. Pentru noi, Dumnezeu și propria conștiință sunt stăpânii noștri”, a declarat candidatul PPU (social-liberal) pentru postul de primar al Sectorului 3, Ulise Toader, după depunerea dosarelor.

Toader Ulise a fost timp de patru ani consilier județean în Alba și alți 8 ani, consilier local în Cugir. Mai mult decât atât, el a deținut în ultimii ani funcții importante în sectorul de siguranță națională, fiind director general la Uzina Mecanică Cugir, cea mai mare fabrică de armament din țară, director și președinte al Consiliului de Administrație al Uzinei Mecanice București, iar în prezent, șeful Inspecției Generale Anticorupție din cadrul Romarm.