Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Europarlamentarul Maria Grapini: „Președintele Iohannis s-a lăudat cu banii aduși, înainte de a fi un acord cu Parlamentul European!”

Europarlamentarul umanist Maria Grapini transmite că anunțul Președintelui României Klaus Iohannis, potrivit căruia României i-au fost alocate 80 de miliarde de euro pentru programe europene, este unul pripit, deoarece astăzi europarlamentarii liberali au votat în Parlamentul European Rezoluția care combate înțelegerea din Consiliul European.

Astăzi s-a dezbătut în Parlamentul European negocierea „reușită” de Consiliul European. Concluzia e că majoritatea dintre eurodeputați nu au fost de acord cu hotărârile Consiliului! S-a grăbit domnul Iohannis să dea ca certe cele 80 de miliarde de euro”, transmite umanista Maria Grapini pe pagina sa oficială de Facebook.
Maria Grapini mai punctează faptul că abia după votul Rezoluției de azi, începe negocierea cu Parlamentul European: „Președintele Iohannis s-a lăudat cu banii aduși înainte de a fi un acord cu Parlamentul European!”.

Biroul de presă