Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Europarlamentarul PUSL Maria Grapini, scrisoare către premier: Care este strategia privind funcționarea la parametri calitativi a companiei TAROM?

Europarlamentarul PUSL Maria Grapini, în calitatea sa de europarlamentar român, membru în Comisia pentru Transport și Turism a Parlamentului European, dar și în calitate de pasageră (de cel puțin două ori pe săptămână) a companiei TAROM a transmis o scrisoare deschisă premierului Nicolae Ciucă, cerând explicații pe tema strategiei Guvernului privind TAROM, o companie națională importantă pentru transportul aerian.
„Vă solicit, domnule Prim-ministru, să explicați public care este strategia privind funcționarea la parametri calitativi a companiei TAROM. Un Consiliu al Administrației neprofesionist și cu management atribuit unor oameni fără competențe a adus compania în pragul falimentului. Acest lucru se dorește? Aceasta este întrebarea adresată de mulți români. Aștept cu interes, răspunsul dumneavoastră pentru a răspunde la rândul meu, cetățenilor care mă întreabă”, a subliniat eurodeputatul PUSL Maria Grapini.