Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Organizația Partidului Umanist Social-Liberal Sector 5 continuă campania de semnături lansată la nivel national pentru susținerea inițiativei legislative privind “recuperarea către bugetul de stat a marilor averi care nu pot fi justificate prin venituri legale”.

Organizația Partidului Umanist Social-Liberal Sector 5 continuă campania de semnături lansată la nivel national pentru susținerea inițiativei legislative privind “recuperarea către bugetul de stat a marilor averi care nu pot fi justificate prin venituri legale”. Președintele PUSL Sector 5, domnul deputat umanist, Vlad Popescu Piedone a participat la acest eveniment la care au fost prezenți sute de membri PUSL.

“Noi, cei prezenți în sală, ca toți membrii PUSL, vrem ca românii să aibă o viață mai ușoară, fără grija zilei de mâine. De aceea, inițiativa legislativă lansată de Partidul Umanist Social Liberal, ce privește recuperarea marilor averi ce nu pot fi justificate – este răspunsul pentru oamenii cinstiți. Vorbim despre acei oameni care și-au plătit mereu dările la stat, care au muncit cinstit pentru a-și asigura traiul. În tot acest timp, alții s-au îmbogățit peste noapte, fără să poată justifica sumele colosale pe care le-au câștigat. Mai mult, aceștia din urmă nu au fost chemați niciodată să răspundă în fața legii.”, a transmis Vlad Popescu Piedone.

De asemenea, liderul PUSL Sector 5 a amintit de realizările partidului în sector din ultimii doi ani, cât timp umanistul Cristian Popescu Piedone a fost primar. Edilul, alături de echipa sa din primărie și de membri PUSL Sector 5 au reușit să inițieze și finalizeze numeroase proiecte, mai multe decât au fost în ultimii 30 de ani.

“Organizația PUSL Sector 5 este una unită, cu oameni muncitori și dedicați! Dovadă stau ultimii doi ani, cât timp tatăl meu, Cristian Popescu Piedone a fost primarul Sectorului 5! (…) Oamenii au văzut cu adevărat o schimbare în bine! Oamenii au văzut că imposibilul poate deveni POSIBIL! În doi ani au fost realizate numeroase parcări, au fost renovate școli, au fost create noi locuri de joacă pentru copii și multe blocuri au fost reabilitate! Cristian Popescu Piedone alături de echipa sa din primărie și de membri PUSL Sector 5 au dovedit că dacă vrei, se poate! NOI suntem dovadă că prin muncă și dorința de a ajuta poți schimba vieți!”, a precizat Vlad Popescu Piedone.

 

                        Vlad Popescu Piedone, deputat PUSL