Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grațiela Gavrilescu: Chiar nu vede nimeni din Guvern că DSP-urile sunt complet depășite de situație?

Guvernul nu are răspunsuri la adevăratele probleme ale pandemiei, este total depășit și rupt de realitate, incapabil să înțeleagă prin ce trece sau în ce situații este pus omul de rând. Chiar nu vede nimeni din Guvern că DSP-urile sunt complet depășite de situație, se întreabă deputatul Grațiela Gavrilescu, liderul Grupării Umaniste din Parlament. Redăm, mai jos, întregul mesaj:

”TOTAL DEPĂȘIT!
Chiar nu vede nimeni din Guvern că TOATE DSP-urile sunt depășite de situație?
Și că nu este vorba numai despre lipsa de personal sau managementul local defectuos (că nu despre sinecuri politice vreau să vorbesc, aici!), ci despre LIPSA UNOR PROCEDURI CLARE, UNITARE LA NIVEL NAȚIONAL!
Chiar am înnebunit cu toții?
Cum de s-a ajuns ca o femeie aflată în izolare, cu un copil grav bolnav în îngrijire, cu soțul internat de COVID-19, să stea cu mama decedată în apartament și DSP-ul să o pună să dea e-mailuri???
Chiar nu s-a gândit nimeni că vor exista și astfel de situații?
Ia puneți mâna pe telefon, domnule prim-ministru Orban, și sunați la orice DSP doriți dumneavoastră din țara pe care “o guvernați”!
Vă răspunde cineva?
După cât timp?
Și cei care răspund au niște soluții standard pentru probleme standard?
ACESTEA sunt problemele reale ale pandemiei!
Guvernul este total depășit pentru că este rupt de realitate!
Pentru că, nicio clipă, nu v-ați gândit să vă puneți în situația omului de rând, care nu are “fir scurt” decât cu Dumnezeu!
Și nici în a angajatului profesionist, care se trezește, peste noapte- la propriu, cu un șef politruc habarnist, care nu știe nici el pe ce lume trăiește!
Și mai ziceți că nu e nevoie, urgent, de moțiunea de cenzură!”