Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL: La Băicoi, ca de obicei: FAPTE, NU VORBE! Felicitări, Marius Constantin!

Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL, a participat la vizita de lucru a ministrului Economiei la Băicoi, ocazie cu care primarul umanist Marius Constantin a prezentat proiectele pentru oraș și care sunt perspectivele pentru Băicoi.
„Am participat, astăzi, alături de colegii parlamentari prahoveni din PSD, la vizita de lucru a ministrului Economiei, domnul Florin Marian Spătaru, la Băicoi.
Recunosc: am fost mândră să pot consolida legăturile primarului nostru umanist, Marius Constantin, cu domnul ministru, prin FAPTE, NU prin VORBE!
Marius i-a demonstrat ce poate face un bun primar!
Cum poate schimba în bine viața oamenilor, ce proiecte are, în cât timp le poate îndeplini și care sunt perspectivele.
La rândul dău, domnul ministru și-a anunțat intenția de a sprijini județul Prahova, inclusiv pentru accesarea fondurilor existente prin Programul Tranziție Justă, cu condiția ca autoritățile locale să poată pune la dispoziția investitorilor terenuri cu acces la infrastructura rutieră și la calea ferată.
O condiție greu de respectat, dar nu și pentru orașul Băicoi!
Demersurile primarului Marius Constantin de realizare a pasajului suprateran la DN1 se dovedesc, iată, utile nu doar pentru descongestionarea traficului spre și dinspre Valea Prahovei, ci și pentru implementarea unor viitoare proiecte investiționale, terenul din vecinătate fiind identificat, în PUG, drept “zonă industrială”…
În consecință, peste numai două săptămâni, primarul orașului Băicoi îi va prezenta domnului ministru proiectele concrete de dezvoltare prin finanțare europeană.
La Băicoi, ca de obicei: FAPTE, NU VORBE!
Felicitări, Marius Constantin!
Te susținem!”, scrie Grațiela Gavrilescu.