Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grațiela Gavrilescu: Toți cei de bună-credință ar trebui să susțină proiectul nostru pentru sprijinirea producătorilor autohtoni

Proiectul de lege propus de parlamentarii umaniști în 2020, privind achiziționarea directă a produselor alimentare autohtone de către structurile de stat (spitale, grădinițe, penitenciare, etc.), aduce avantaje multiple. Pe lângă stimularea fermierilor români, care ar avea astfel o piață de desfacere a produselor lor, asigurăm și consumul unor produse proaspete, sănătoase. Producătorii români trebuie sprijiniți și încurajați.
„Să putem crea locuri de muncă, să încurajăm producția autohtonă și este și un mod de a avea grijă de sănătatea noastră. Guvernul, în loc să se gândească la sprijinirea producătorilor autohtoni, se gândesc doar la tăieri. Când proiectul a ajuns la Guvern, au spus că nu susțin acest proiect. Eu cred că toți care sunt de bună-credință, trebuie să avem grijă de noi și sper ca acest proiect să obțină votul parlamentarilor”, a spus deputatul Grațiela Gavrilescu, liderul Grupării Umaniste social-liberale.