Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Liviu Neagu, secretarul general al PPU (social-liberal): Partidul condus de Ramona Ioana Bruynseels nu a fost niciodată un potențial partener de alianță

​Liviu Neagu, secretarul general al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), consideră surprinzătoare declarațiile doamnei Ramona Ioana Bruynseels, care a afirmat că este exclusă o alianță între partidul domniei sale și PPU (social-liberal).


​„Chiar dacă noi am spus că este posibil să existe alianțe la nivel local, afirmația nu a vizat și partidul domniei sale, nu s-a pus niciodată o astfel de problemă, nu i-a fost adresată nicio invitație. Am înțeles că a exclus această posibilitate, aș vrea, cu tot respectul, să o corectez. Acea posibilitate este, de fapt, o imposibilitate”, precizează Liviu Neagu.

​Biroul Executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) a decis că partidul nu va încheia o alianță electorală la nivel național și că, în același timp, va permite încheierea de alianțe locale, doar după validarea acestor propuneri de către Biroul Executiv.

​Biroul de presă