Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mesajul lui Daniel Ionașcu pentru umaniști: Fiecare zi reprezintă o oportunitate de a transforma viziunea umanista intr-un veritabil proiect de țara

Dragi colegi umanişti,
Schimbările majore se realizează cu efort, responsabilitate, demnitate, onoare și curaj.


În perioada următoare, prin participarea cu rezultate semnificative la alegerile locale, avem posibilitatea de a transforma valorile și proiectele umaniste în politici publice dedicate comunităților în care trăim.
Pentru a reuși, pe lângă competența și seriozitatea promovate constant în cadrul familiei umaniste, este necesar să ne adresăm, prioritar, intereselor majore ale fiecărei comunități și să realizăm parteneriate transparente cu reprezentanții categoriilor socio-profesionale, reprezentative la nivel local și național.
Obiectivele mari se ating cu proiecte curajoase.
Creșterea consistentă din ultima perioadă ne obliga la mai mult efort și acțiuni preponderent civice. Miza noastră nu este depășirea unor adversari politici, indiferent de ce culoare, ci contribuția reală la obținerea prosperităţii și la combaterea abuzurilor în România.
Suntem în linie dreaptă. Fiecare zi reprezintă o oportunitate de a transforma viziunea umanistă într-un veritabil proiect de țară.

Daniel Ionașcu, Președinte Executiv