Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mesajul umaniștilor cu ocazia zilei de 1 iunie: PPU (social-liberal) crede în copii, crede în viitorii oameni mari de mâine, în viitorii umaniști

Dragi copii din țara întreagă! Astăzi este despre voi! Despre zâmbetele voastre inocente, despre reușitele voastre! Sunteți comorile noastre și așa veți rămâne mereu! Pentru că nu există lucru mai scump pe lume pentru un părinte decât copilul lui!

Voi moșteniți România de mâine! Și pentru că ne dorim ca viitorul vostru să fie unul demn de voi, vă promitem că vom face tot ce ne stă în putință pentru ca atunci când vă vom preda ștafeta, să fiți la fel de mândri de noi, așa cum cum suntem noi acum de voi!

PPU (social-liberal) crede în copii, crede în viitorii oameni mari de mâine, în viitorii umaniști! Scumpilor, orice drum ați alege în viață, să nu uitați niciodată de semenii voștri. Să nu uitați că doar împreună vom reuși să facem lucrurile să meargă bine!

Astăzi cu prietenii la joacă, mâine cu prietenii la muncă, construind o Românie de care să fim mândri cu toții! Dar ca să ajungem până acolo, acum, cât încă sunteți mici, ascultați-vă părinții, fiți responsabili și învățați! Iertați-i pe adulții voștri dacă uneori greșesc! Nu e ușor să fii adult! Tocmai din acest motiv, noi ne luptăm pentru ca atunci când voi veți deveni adulți, măcar vouă să vă fie mai bine!

La mulți ani, inocență!