Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mihăiță Sădîca și-a lansat candidatura pentru Primăria Tulcea

Mihăiță Sădîca și-a lansat candidatura pentru Primăria Muncipiului Tulcea, în cadrul unui eveniment la care a participat și Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-umanist).


​Candidatul umanist este un tânăr antreprenor de succes, iar promisiunea sa pentru tulceni este construirea unui nou spital.
​„Tulcea nu are un spital municipal și acesta este principalul meu obiectiv și promisiunea mea pentru tulceni”, a spus Mihăiță Sădîca.
​Promisiunea sa a fost „tradusă” în termeni juridici de avocatul Daniel Ionașcu, care a explicat că angajamentul pe care și-l ia candidatul umanist este o garanție pentru tulceni.​
„Cred că acesta este începutul politicii tulcene. Domnul Mihăiță Sădîca vine cu un proiect, contractul cu tine. Contractul cu tulcenii. În sensul unui contract în care el face o promitență electorală și se obligă contractual la acest spital. Dacă nu se achită de obligație, el suportă toate cheltuielile. Politica noastră este neperdantă pentru cel căruia i se adresează”, a explicat Daniel Ionașcu.

Biroul de presă