Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Remus Rădoiu și Violeta Radu, noii lideri ai PPU (social-liberal) de la Brașov

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și-a prezentat echipa de la Brașov, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și Daniel Ionașcu, președintele executiv al partidului.


​Remus Rădoiu liderul județean al filialei PPU (social-liberal) Brașov a vorbit despre programul național al umaniștilor, desfășurat sub sloganul „Stop abuzurilor!”.
​„Lupta mea personală, înainte de a intra în partid a fost cu abuzurile. Lupta cu autoritățile neinteresate de cetățeni, ci doar de votul lor, din patru în patru ani. La Brașov, mă refer la întreg județul, autoritățile și-au împărțit feliile din buget în funcție de interesul personal și nu interesul cetățeanului. Am intrat în politică pentru a spune STOP ABUZURILOR! Am scris despre ele, am primit semnale din societatea civilă, din partea profesioniștilor, despre abuzurile la care sunt supuși unii. Este momentul ca echipa puternică a PPU (social-liberal) care s-a constituit nu doar la Brașov, ci și la nivel național, unde a atras profesioniști și personalități deosebite, să spună STOP ABUZURILOR!”, a spus Remus Rădoiu, președintele filialei județene a PPU (social-liberal).
​Noul lider al filialei municipale Brașov este Violeta Radu, un nume cunoscut brașovenilor și un antreprenor de succes.
​„Am sesizat numeroase nereguli, poate unele le-am spus, poate altele le-am digerat mai greu. Deoarece Brașovul mi-a dat multe, cred că este cazul ca și eu să dau Brașovului ceva. Mi-aș dori să-mi pun amprenta pe acest oraș, cu toate cunoștințele pe care le-am acumulat, atât în țară cât și în străinătate. Pot și am o datorie morală să fac ceva pentru Brașov și pentru acești oameni. Cum am grijă de comunitatea mea, a angajaților mei, așa pot transfera grija către întreaga comunitate. Eu nu am simțit în Brașov grija autorităților față de oameni”, a transmis Violeta Radu.

Biroul de presă