Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Piedone: „Dați-mi voie să mă obișnuiesc cu spațiile astea“

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, face un adevărat tur de forță de când a ieșit din închisoare. În doar nouă zile, edilul a fost în vacanță, și-a reluat funcția de primar și a fost și ales președinte executiv al PUSL.

În discursul său, Piedone a ținut să reamintească faptul că nu îi va ierta niciodată pe cei care l-au băgat la pușcărie și a anunțat că de acum încolo oamenii îl vor vedea doar în stradă, pentru că asta va fi politica lui.

”Dați-mi voie să mă obișnuiesc cu spațiile astea mari, că de la 4 metri pătrați e diferență mare (…) S-a făcut dreptate! Sunt înapoi. Nu o să vorbesc despre trecut, pentru că a vorbi despre trecut înseamnă că îți uiți prezentul.Nimeni nu știe dacă se va mai trezi mâine, mâine este ziua lui Dumnezeu (…) Eu uit trecutul, dar nu o să iert!

Cât am fost în pușcărie am primit 4408 scrisori și am dat 4408 răspunsuri către oameni. Vă spun sincer: închisoarea nu m-a încarcerat, închisoarea m-a eliberat. Eu am trăit cei 7 ani de justiție nedreptată, pentru că în România, dacă ai plecat pe culoarele băieților deștepți și eu am fost pe un culoar foarte lustruit, dacă pleci pe acel culoar poți să uiți”, a spus Piedone.

Piedone: „Dați-mi voie să mă obișnuiesc cu spațiile astea“