Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Piedone dă o mare lovitură: revine în joc Liviu Negoiță, fostul primar al Sectorului 3

Consiliul Național al PUSL pregătește mutări cu impact major în bătălia electorală din 2024. Se alege o nouă conducere a partidului, iar în paralel sunt pregătiți oameni pentru alegerile locale.

Surse politice ne-au explicat că o primă lovitură este revenirea în joc a lui Liviu Negoiță, fostul primar al Sectorului 3. Acesta va fi candidatul PUSL la Primăria Sectorului 3 și vom reveni la celebra bătălie ”Negoiță vs Negoiță”, așa cum am avut în 2012.

Atunci, Robert Negoiță a furnizat o mare surpriză și l-a învins pe primarul în funcție Liviu Negoiță.

O altă mutare importantă a PUSL va fi alegerea lui Cristian Popescu Piedone în funcția de președinte executiv al formațiunii politice.

Piedone, candidat la Primăria Capitalei?

În acest mandat de primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a adunat o popularitate uriașă și nu doar în propriul sector. Acesta are o cotă în creștere la nivelul Bucureștiului și este văzut drept potențial candidat la Primăria Capitelei.

Cristian Popescu Piedone și-a reînceput marți, oficial, activitatea de primar al Sectorului 5 al Capitalei, după eliberarea sa din închisoare pe 21 iunie.

https://www.stiripesurse.ro/piedone-da-o-mare-lovitura-revine-in-joc-liviu-negoita-fostul-primar-al-sectorului-3-surse_2974833.html