Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cristian Popescu Piedone a fost ales președinte executiv al PUSL

Umaniștii s-au reunit vineri, la Palatul Parlamentului, pentru ședința Consiliului Național, acolo unde Cristian Popescu Piedone a fost ales președinte executiv al PUSL. Principalul mesaj al umaniștilor a fost unul adresat întregii Românii și tuturor românilor: renunțați la tăcere.

„Români, ați tăcut destul. A venit timpul să vorbiți. Renunțați la tăcere.

Promovând onest și constant valorile noastre esențiale – demnitate, onoare și curaj – împreună cu principiile umaniste – ”omul potrivit la locul potrivit” și „stop abuzurilor de putere„ –  putem realiza o surpriză semnificativă la alegerile ce vor avea loc anul viitor.

Vom candida cu liste proprii! Succesul ne poate asigura un rol determinant în structurile politice care vor guverna România în intervalul 2024 – 2028. Vom putea promova politici publice bazate pe valorile umaniste. Vom putea produce schimbările pe care întreaga națiune le așteaptă”, spun umaniștii.

Pentru anul 2024 umaniștii au prezentat prioritățile și o serie de principii care vor guverna strategia partidului.

„Puterea este la Dumnezeu, iar forța este poporul. Lider este doar cetățeanul. Pentru că cetățeanul plătește taxe, cetățeanul votează, cetățeanul este statul! La noi, umaniștii, politica de birou nu mai există. Politica de culise nu ne interesează. Partidele politice trebuie să înceteze războaiele. Orice doctrină ar avea, să și-o urmeze, dar să nu uite că doar românii și România contează. Haideți să facem România mândră și frumoasă, ca doina strămoșească. Așa să ne ajute Dumnezeu”, le-a transmis Piedone celor prezenți. Cristian Popescu Piedone a fost și cel care a anunțat venirea în familia umanistă a lui Liviu Negoiță, fost primar timp de două mandate al Sectorului 3.

https://www.stiripesurse.ro/cristian-popescu-piedone-a-fost-ales-presedinte-executiv-al-pusl_2975213.html