Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Piedone, lider de partid

Primarul Cristian Popescu Piedone a fost numit preşedinte executiv al Partidul Umanist Social Liberal (PUSL).

Anunțul a fost făcut de preşedintele Consiliului Naţional al PUSL, Daniel Ionaşcu, la şedinţa Consiliului Naţional al partidului desfăşurată la Palatul Parlamentului.

„În şedinţa Biroului Executiv de astăzi, o funcţie de preşedinte executiv nici nu putea primi altul decât Cristian Popescu Piedone. (..) După şapte ani de justiţie, aşa cum o ştiţi şi dumneavoastră, îl aveţi astăzi în faţa dumneavoastră nevinovat primar, prieten şi preşedinte executiv. (…) Dacă lui i s-a întâmplat aşa ceva, ni se poate întâmpla oricăruia dintre noi!”, a susţinut Daniel Ionaşcu.

Sigur la alegeri

Partidul Umanist Social Liberal va candida singur pe liste la alegerile de anul viitor, a transmis, vineri, preşedintele fondator al formaţiunii, Dan Voiculescu, la şedinţa Consiliului Naţional.

În mesajul prezentat în deschiderea evenimentului de Lavinia Şandru, coordonator comunicare PUSL, Voiculescu a afirmat că partidul este dispus să preia misiunea PNL, „care îşi pierde, din păcate, identitatea doctrinară”.

„Dragi colegi umanişti, la întâlnirea Biroului executiv de la Galaţi, desfăşurată în luna martie 2023, am realizat o radiografie a contextului politic, economic şi social din România. Astăzi, după ce au trecut patru luni, este evident că situaţia a rămas fundamental neschimbată. În timp ce Partidul Social Democrat se consolidează, Partidul Liberal îşi pierde din păcate identitatea doctrinară şi nu este bine. România are nevoie de o doctrină care să îşi asume valoarea individuală drept fundament al societăţii, iar dacă liberalii nu o fac, vă asigur că o putem face noi, social-liberalii”, a subliniat Dan Voiculescu, în mesaj.

Piedone, lider de partid