Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cristian Popescu Piedone a anunțat venirea în PUSL a lui Liviu Negoiță, fost primar timp de două mandate al Sectorului 3

Consiliul Național al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) a avut loc vineri, la Palatul Parlamentului, în cadrul căruia Cristian Popescu Piedone a anunțat venirea în familia umanistă a lui Liviu Negoiță, fost primar timp de două mandate al Sectorului 3.

În cadrul Consiliul Național al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a fost ales în funcția de președinte executiv al PUSL.

„Puterea este la Dumnezeu, iar forța este poporul. Lider este doar cetățeanul. Pentru că cetățeanul plătește taxe, cetățeanul votează, cetățeanul este statul! La noi, umaniștii, politica de birou nu mai există. Politica de culise nu ne interesează. Partidele politice trebuie să înceteze războaiele. Orice doctrină ar avea, să și-o urmeze, dar să nu uite că doar românii și România contează. Haideți să facem România mândră și frumoasă, ca doina strămoșească. Așa să ne ajute Dumnezeu”, le-a transmis Piedone celor prezenți.

Cristian Popescu Piedone a fost și cel care a anunțat venirea în familia umanistă a lui Liviu Negoiță, fost primar timp de două mandate al Sectorului 3.

Președintele Consiliului Național al PUSL, Daniel Ionașcu și-a îndreptat atenția către aleșii umaniști, atât din plan central, cât și local. Acesta le-a cerut să nu uite o clipă faptul că acolo unde sunt astăzi au dorit să fie și i-au votat, adică̆ s-au încrezut în ei cei care i-au pus în funcțiile ce le au astăzi. Nu putem dezamăgi și nu dezamăgim pentru că umaniști fiind înțelegem cu sufletul nevoile noastre comune. Nu pentru noi ci pentru țară!

Președintele Biroului Executiv al PUSL, Grațiela Gavrilescu a prezentat prioritățile umaniștilor, pornind de la nevoile reale ale oamenilor, cuprinse în strategia pe termen scurt în perspectiva anului electoral 2024 structurată pe 7 piloni: unitate, muncă, agricultură, natură, învățământ, sănătate, tradiții.

Toate aceste direcții de acțiune vor sta la baza tuturor deciziilor politice, pe care reprezentanții PUSL le vor lua, în cadrul consiliilor locale, județene sau în Parlamentul României. Totodată, ele vor constitui și punctul de plecare în negocierile politice cu alte partide și în fundamentarea viitoarelor platforme electorale ale partidului și candidaților noștri.

Cristian Popescu Piedone a anunțat venirea în PUSL a lui Liviu Negoiță, fost primar timp de două mandate al Sectorului 3