Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PIEDONE: “Umaniştii militează pentru demnitate, onoare și respect!”

03.02.2019

COMUNICAT DE PRESĂ

CRISTIAN POPESCU PIEDONE: “Umaniştii militează pentru demnitate, onoare și respect, vrem să facem o altfel de politică cu oameni care își asumă adevărul nu sunt controlați !”

 

Liderul Umaniştilor, Cristian Popescu Piedone  a declarat în cadrul unei şedinţe de lucru, următoarele : Iată, adevarul precum uleiul iese la suprafață, indiferent cine îl spune,  face diferența între interes și progres. Am văzut zilele trecute primarii de municipii , care în campaniile electorale se atacau și își scoteau ochii la propriu, făcând afirmații nefondate doar pentru a intra în punga lor înca un vot, de la un cetațean păcălit care nu este bine informat și este credul ..(a fost și nu va mai fi ) la mai marele și frumosul , cel pe care astăzi prin gura-i proprie singur se venerează, uitând că oamenii mergând spre vot îl monitorizează. Am văzut primari pe care astăzi doar banii îi unesc uitând că până mai ieri politic se dușmăneau.

Cred că nu pot fi acuzat că îl apreciez pe primarul sectorului 4, Daniel Băluță, dar atunci când un om spune adevarul făcând comparație cu bugetele aprobate de guvernele pe timpul când eu eram primar, dar cu siguranță este un progres în administrația locală cu sumele alocate la care pe vremea mandatelor mele eu nu nici nu visam. Cinste lui că poate rosti adevărul în interesul cetățenesc susținut de încă un primar care s-a bătut și se bate pentru sectorul lui, Gabriel Mutu, singurii care au curajul să spună lucrurilor pe nume indiferent de consecințe fie ele politice sau în detrimentul imaginii . Nu vreau să îi încununez cu lauri dar în comparație cu primarii “face-lift” care confundă cifrele reale cu operațiile estetice uitând repet că până ieri au fost dușmani vor să se transforme și ei într-un fel de protestatari gen #primarirezist crezând că “copy-paste-ul”, doctoratele și hainele de firmă pot păcălii contribuabilii. Ar trebui să avem maturitatea celui care gândește astăzi în România când nu orice floare se numește trandafir.

De aceea partidul umanist militează pentru demnitate, onoare și respect, vrem să facem o altfel de politică cu oameni care își asumă adevarul nu sunt controlați și vor să facă o politică pentru progres și nu pentru interes ! “

BIROUL DE PRESĂ