Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Maria Grapini este gazda unei dezbateri pe teme de dezvoltare regională!

04.02.2019

COMUNICAT DE PRESĂ

Conferință europeană la Bruxelles

Maria Grapini este gazda unei dezbateri pe teme de dezvoltare regională!

Miercuri, 6 februarie, europarlamentarul umanist, Maria Grapini, organizează, în Parlamentul European, un eveniment important, cu o participare pe măsură.

În calitate de gazdă și coorganizator, alături de Agenția pentru Dezvoltare Regională București -Ilfov (ADRBI), Maria Grapini propune Conferința intitulată „Dezvoltarea regională – mijloc de creștere a coeziunii sociale”, care are drept scop principal prezentarea bunelor practici și a rezultatelor obținute de  Agenția pentru Dezvoltare Regionala București-Ilfov, dar și numeroase oportunități de investiții.

„M-am gândit că acest eveniment va fi o bună ocazie pentru a avea un schimb de experiență util între oameni de afaceri, asociații profesionale, agenții, diverse instituții europene. Avem numeroase confirmări și un interes crescut pentru conferință, semn că dezvoltarea regională are un loc important pe agenda publică europeană. În calitate de gazdă și coorganizator, îi aștept, cu interes, pe toți cei care ne vor fi alături, în Parlamentul European!”, a declarat umanista Maria Grapini.

Conferința „Dezvoltarea regională – mijloc de creștere a coeziunii sociale” va debuta cu un cuvânt de bun venit, adresat de către europarlamentarul Maria Grapini respectiv șeful DPRI, Claudia Ionescu, urmând ca, ulterior, să se intre în subiectul Fondurilor Regio pentru dezvoltare regională și oportunități de investiții.

Alături de româncă se vor afla reprezentanți ai Comisiei Europene, ai Parlamentului European, ai Comitetului Regiunilor, ai Ambasadei României la Bruxelles, ai Reprezentanței Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană, dar și delegați ai Primăriei Municipiului București, ai Consiliului Județean Ilfov și beneficiari Regio din regiunea Bucuresți-Ilfov.

Evenimentul găzduit de Maria Grapini se va încheia cu o conferință de presă.