Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PPU-SL Argeș lansează proiectul de suflet intitulat “Părinții aici, copiii pe meleaguri străine”

PPU (social-liberal) trece la fapte! Umaniștii argeșeni dovedesc, în această perioadă, implicarea în mod concret in latura umana a societatii! Astfel, au fost lansate de la nivel national o serie de proiecte, care vin sa restabileasca legaturi autentice si de grija fata de semeni.

«Umanistii isi doresc reformarea clasei politice: nu mai putem ramane in asteptare, cineva trebuie sa ia atitudine !  De data aceasta a sosit momentul sa avem grija unii de altii, in contextul in care majoritatea politicienilor par sa aiba grija doar de interesele proprii.

Organizatia Arges a PPU-SL, lanseaza proiectul de suflet intitulat “Parintii aici, copiii pe meleaguri straine”, in care presedintii filialelor locale din judetul Arges si-au propus sa intermedieze comunicarea dintre parintii care duc dorul si grija copiilor plecati prin tari straine, si care nu au niciun mijloc de comunicare cu acestia.

Suntem in faza in care identificam aceste persoane considerate vulnerabile si ne dorim sa le punem la dispozitie locatia si mijlocul de comunicare cu copiii aflati peste hotare.

DORUL si NEPUTINTA genereaza emotii care ne consuma si de care NIMENI, pare sa nu mai aiba grija. O vom face noi, umanistii!

Daca cunoasteti persoane care nu au mai vorbit cu copiii sau familia aflata peste hotare, pentru ca nu au mijloacele necesare, dati-ne de veste!» a declarat Ion Cornel Lazar, presedintele PPU (social-liberal) Arges.