Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Filiala Caraș-Severin a PPU (social-liberal) are o nouă conducere

Umaniștii din Caraș-Severin și-au lansat noua conducere, în cadrul unui eveniment ce a avut loc vineri, la sediul filialei județene a PPU (social-liberal).

Ciprian Măceșanu, primarul comunei Ticvaniu Mare, este noul președinte interimar al organizației, în timp ce Pavel Grozăvescu a fost numit vicepreședinte interimar.

„Sper ca din noua postură să fiu la fel de activ, beneficiez de sprijinul colegilor mei, cu ajutorul lor îmi doresc să creștem și să ne dezvoltăm la nivel județean. În viitorul apropiat vrem să reușim să creăm un minim de 30 de organizații în județ și ne dorim să fim parteneri activi și constructivi în dezvoltarea județului”, a declarat Ciprian Măceșanu.

Alături de noii lideri umaniști s-a aflat Maria Grapini, europarlamentar PPU (social-liberal), care le-a transmis un mesaj de susținere și încredere.

            „Echipa de aici este implicată și le doresc succes. Ciprian este un om responsabil și va avea tot sprijinul meu și al partidului. Mesajul nostru trebuie să ajungă la oameni, pentru că doar așa îi vom putea convinge că vom face o politică altfel. Propunem în politică oameni serioși, competenți, puternici”, a spus Maria Grapini.

            În cadrul conferinței de presă, europarlamentarul umanist a prezentat proiectele si obiectivele PPU (social-liberal), pentru susținerea clasei de mijloc, a vorbit despre campania „Stop abuzurilor!” și a prezentat inițiativele legislative umaniste din Parlament, iar la final a răspuns întrebarilor adresate de presa prezentă pe tema PNRR.

           

                                                                                                Biroul de presă