Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PPU (social-liberal) Timiş la linia de start a scrutinului local!

Co-preşedintele umanist, Maria Grapini, intră în cursa din 5 iunie cu tonus optimist.

Umaniştii nu pierd vremea. Deocamdată sunt un partid mic, însă asta nu înseamnă că aşa vor şi rămane, după alegerile locale ce bat la uşă. Dedicați sută la sută politicii, candidații PPU-SL Timiş şi-au unit, sâmbătă, nu fortele, ci dosarele de candidatură şi s-au declarat increzători în şansele pe care ți le conferă o doctrină curată şi apropiată de oameni.


Cea care le-a dat in permanență sentimentul nevoii acute de implicare în societate, mai ales prin intrarea într-o cursă electorală, Maria Grapini, co-preşedinte național al PPU-SL, a fost lângă ei, în momentul extrem de important pentru ei.
Avem candidați puternici, oameni care şi-au demonstrat valoarea în pozițiile pe care le ocupă in prezent, oameni noi, curați, care vor să schimbe abc-ul politicii mioritice. Ne-am săturat de realitatea sumbră: să teoretizăm frumos, să dăm bine în public, la conferintele de presă, să ne cosmetizăm imaginea şi să-i amăgim pe naivi! Cam aceasta este rețeta de succes a actualei clase politice. Din păcate, unii încă o preferă. Noi mizăm pe ieşirea din amorțire a celor care s-au săturat de minciună si ipocrizie, pe cei care vor şi pot opta, acum, pentru implicare, profesionalism, respect şi valoare”, a declarat, la Timişoara, europarlamentarul Maria Grapini.
PPU-SL Timiş va depune liste complete de candidați în cele mai importante puncte fierbinți ale județului. Umaniştii cred în şansa lor şi într-un scor bun. Cu o singură condiție: să aibă parteneri de dialog, la urne!