Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PPU (social-liberal) a semnat protocolul de alianță cu PSD pentru susținerea candidaturii lui Daniel Băluță la Primăria Sectorului 4

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a semnat, vineri, protocolul privind o alianță electorală între PPU (social-liberal) și PSD, la nivelul Sectorului 4 al Capitalei.

Umaniștii susțin astfel candidatura lui Daniel Băluță pentru un nou mandat de primar, iar lista propusă pentru Consiliul Local va fi una comună.
Semnarea acordului a avut loc, simbolic, la Piața Sudului, unul dintre cele mai importante obiective realizate de Daniel Băluță în mandatul său și a fost semnat de primarul Sectorului 4, deputatul umanist Steluța Cătăniciu, liderul filialei PPU (social-liberal) a municipiului București și Iulian Cârlogea, liderul filialei PPU (social-liberal) Sector 4.
„Dorim să creștem calitatea vieții pentru oamenii de aici, să aducem mai multă prosperitate pentru locuitorii Sectorului 4, împreună cu partenerii noștri. Mulțumesc conducerii PPU (social-liberal) pentru sprijinul pe care l-a dat tuturor proiectelor pe care le-am avut aici în comunitate și le mulțumesc, anticipat, pentru performanța pe care o vom avea în continuare”, a spus Daniel Băluță.
Deputatul umanist Steluța Cătăniciu a subliniat că parteneriatul dintre umaniști și PSD, la Sectorul 4, nu este o noutate, aceștia colaborând foarte bine în actualul mandat al Consiliului Local”.
„Astăzi am semnat o alianță electorală între PSD și PPU (social-liberal) pentru Sectorul 4. Alianța noastră îl susține cu toată încrederea pe domnul primar Daniel Băluță, care a demonstrat că este omul potrivit pentru Sectorul 4. Ne-am aliat pentru bucureșteni. Alianța pe care am semnat-o astăzi ne ajută, în mod cert, ca echipa umanistă să își promoveze proiectele în Consiliul Local. Pornim la drum cu obiective comune, însă obiectivul nostru principal, al umaniștilor, îl reprezintă bunăstarea și siguranța bucureștenilor, a locuitorilor Sectorului 4.
Echipa umanistă de la nivelul Bucureștiului își dorește o Capitală verde, pentru că mai mult spațiu verde înseamnă mai mult aer curat, mai multă sănătate pentru bucureșteni. Asta înseamnă că ne pliem perfect pe proiectele domnului primar. Domnule primar, veți avea tot sprijinul echipei umaniste”, a transmis deputatul Steluța Cătăniciu.
Biroul de presă