Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Profesorul Dan Voiculescu, fondatorul umanismului pragmatic: România, încotro? Mă întreb ce fel de stat este acela care nu are o minimală politică macroeconomică și nu pune pe primul loc calitatea vieții cetățenilor săi

Companii de stat fac profituri record, în timp ce românii se zbat pentru a-și putea plăti facturile la energie și gaze. O astfel de situație arată că statul nu se preocupă cu adevărat de cetățenii săi, spune profesorul Dan Voiculescu, fondatorul umanismului pragmatic.
„România încotro? Citesc cu interes că Romgaz a anunțat un profit net de 2,2 miliarde de lei în primele 2 luni din 2022. Dublu față de aceeași perioadă a anului trecut.
De asemenea, Nuclearelectrica a făcut un profit de cca. 2 miliarde de lei în aceeași perioadă a acestui an, de trei ori mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut.
Ambele companii sunt ale statului român. Populația se vede nevoită să renunțe la alimente, medicamente, trai decent pentru a plăti gazul și electricitatea.
Mă întreb ce fel de stat este acela care nu are o minimală politică macroeconomică și nu pune pe primul loc calitatea vieții cetățenilor săi.
Aștept opiniile voastre pe acest blog”, scrie profesorul Dan Voiculescu pe blogul personal.