Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PUSL – azi în Timișoara, mâine-n toată țara!

Peste 500 de umaniști din Timiș au dat startul conferințelor județene de alegeri ale Partidului Umanist Social Liberal.

PUSL Timiș a organizat, sâmbătă, 18 noiembrie, conferința județeană de alegeri, în cadrul căreia Titu Bojin a fost ales în funcția de președinte. Cu o experiență în administrație de aproape două decenii, ca primar și președinte de consiliu județean, Titu Bojin este un nume bine cunoscut timișenilor.

Timișul deschide, astfel, șirul alegerilor interne din PUSL, pentru ca, la anul, umaniștii să fie pregătiți să participe, prin forțe proprii, la toate alegerile care vor avea loc.

În debutul conferinței, a fost organizată dezbaterea „Viitorul României în viziunea umanistă”, moderată de europarlamentarul PUSL Maria Grapini.

De asemenea, alături de umaniștii din Timiș, au fost Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL, și deputatul Steluța Cătăniciu, președintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupției și pentru petiții din Camera Deputaților, care le-au transmis celor prezenți mesaje de unitate și susținere pentru 2024, un an cu o importanță deosebită pentru viitorul României.

Filiala județeană Timiș a ajuns la 82 de organizații în 99 de comune și numărul membrilor activi a crescut la aproape 1.100, dintre care peste 200 sunt în cadrul PUSL Timișoara.

Obiectivul PUSL Timiș este să atingă 7% dintre voturi la alegerile din 2024 la nivel local, ceea ce înseamnă 2-3 consilieri județeni.

De asemenea, președintele nou ales, Titu Bojin, este convins că PUSL va avea 7-8 primari în Timiș și consilieri locali în jumătate dintre localități, inclusiv în municipiul Timișoara, unde a fost desemnat drept candidat al PUSL Ștefan Belanco.

Lavinia Șandru, coordonator departamentul de Comunicare

Adaugă un comentariu