Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PUSL condamnă atitudinea duplicitară a USR

Partidul Umanist Social Liberal condamnă cu indignare atitudinea duplicitară a USR, afișată din nou, cu nonșalanță și în deplin dispreț nu doar față de propriile promisiuni și angajamente, dar mai cu seamă față de propriii simpatizanți.

Informațiile dezvăluite de presă cu privire la consilierul Cătălin Volintiru, consilier din partea USR, aflat într-o multiplă situație de incompatibilitate, ilustrează perfect, încă o dată, demagogia și impostura celor ce se pretind „oameni noi”.

Politicianul cu evidente interese în domeniul imobiliar este simultan membru în Consiliului de Administrație al unei unei societăți de profil a Primăriei Capitalei (Compania Municipală Imobiliară), și membru în Comisia de Urbanism a Consiliului Local al Sectorului 6.

Din păcate, apogeul tupeului USR nu se oprește aici: conform celor care au scos la iveală incompatibilitatea cu iz penal, consilierul în cauză se folosește de pozițiile sale pentru a bloca diverse proiecte care nu îi servesc intereselor personale.

Toate acestea se întâmplă sub umbrela și cu binecuvântarea unui partid, care nu și-a clădit imaginea și susținerea prin proiecte constructive, ci doar prin acuzații, adesea nefondate, la adresa adversarilor politici, cărora le reproșa exact acest tip de comportament aflat înafara moralității pe care USR o declamă.

Astăzi, masca a căzut din nou și vedem cu toții, în toată „splendoarea” ei, mizeria care se află în spate.

Lavinia Șandru, coordonator comunicare PUSL