Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ramona Ioana Bruynseels lansează o provocare pentru trei dintre contracandidați

Candidatul umanist la alegerile prezidențiale, Ramona Ioana Bruynseels, îi invită pe Dan Barna, Mircea Diaconu și pe Theodor Paleologu la o dezbatere electorală.

Într-o postare video pe pagina sa oficială de Facebook, Ramona Ioana Bruynseels se adresează deschis contracandidaților săi, propunându-le în mod direct organizarea unei dezbateri:
„Îi provoc pe Dan Barna, Mircea Diaconu și Theodor Paleologu la o dezbatere electorală în patru. I-am auzit că sunt dezamăgiți că nu există dezbateri așa că le întind o mână de ajutor. Mai avem 8 zile până la alegeri, domnilor!”.

În apropierea alegerilor prezidențiale, candidatul PPUSL la Președinția României își exprimă dezamăgirea cauzată de inexistența dezbaterilor electorale între candidați:
„Mi s-ar părea un semn de respect față de electoratul acestei țări să arătăm cu adevărat că vrem să ne lepădam de obiceiurile vechii clase politice, printre care și evitarea confruntărilor și manipularea electoratului. Doar cu bla-bla nu poți câștiga!”.

Mesajul video integral poate fi vizionat pe pagina oficială a Ramonei Ioana Bruynseels : https://www.facebook.com/799949990211564/posts/1259276647612227?sfns=mo .

Biroul de presă