Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ramona Ioana Bruynseels, vicepreședinte PUSL: Adevărul iese întotdeauna la suprafață. De ce am ajuns unde suntem?!? De ce nu mai avem industrie?!?

Industria României a fost tăiată și dată la fier vechi, iată de ce astăzi nu mai avem industrie în țară, arată Ramona Ioana Bruynseels, vicepreședinte PUSL, care vorbește despre detaliile „afacerii Doljchim”, unul dintre cele mai mari combinate chimice din România, distrus la șase ani de la privatizare.
„Adevărul iese întotdeauna la suprafață. De ce am ajuns unde suntem?!? De ce nu mai avem industrie?!?
Omul de afaceri Ioan Niculae vine în premieră cu niște detalii incredibile, de acum mai bine de zece ani, ale “afacerii Doljchim”, combinatul chimic din Craiova care a fost demolat la șase ani de la privatizare. Niculae spune că a negociat îndelung cu austriecii cumpărarea combinatului, se ajunsese la un acord, dar pe ultima sută de metri OMV s-a răzgândit și a preferat să vândă la fier vechi combinatul deși omul de afaceri spune că oferise triplu pentru preluare. Iar austriecii au cerut imperios să fie tăiate toate utilajele care ar fi putut fi ulterior folosit de alte fabrici chimice din România, ca piese de schimb”, afirmă Ramona Ioana Bruynseels.