Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL: După doi ani grei de pandemie, în plină criză economică și cu războiul la graniță, trebuie să ne mișcăm bine, repede și corect!

Deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL, a salutat premisele colaborării dintre primarii prahoveni și reprezentanții Administrației Fondului pentru Mediu, prin care se pot finanța proiecte importante legate de calitatea vieții.
„Am participat, alături de colegele mele, doamnele deputat Paraschiv și senator Moagher, de președintele PSD Prahova, domnul Bogdan Toader, și de prefectul și subprefectul județului, la întâlnirea primarilor prahoveni cu domnul Laurențiu-Adrian NECULAESCU, Președintele Administrației Fondului pentru Mediu.
Cu acest prilej, edililor le-au fost prezentate perspectivele de finanțare prin bugetul AFM, aprobat, la începutul lunii, pentru acest an, precum și patru proiecte de ghiduri de finanțare, deja transmise de AFM domnului ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor, spre aprobare, în vederea publicării în transparență decizională și, ulterior, deschiderii sesiunilor.
Este vorba despre programele vizând:
instalarea, în localități, de stații de reîncărcare pentru autovehicule electrice
înlocuirea aparaturii electrice și electronice vechi cu aparatură performantă
modernizarea iluminatului stradal
și
acțiuni de educare și conștientizare a publicului privind protecția mediului.
M-am bucurat să constat că domnul președinte Neculaescu este pe aceeași lungime de undă cu primarii prahoveni în ceea ce privește simplificarea procedurilor de obținere a finanțărilor!
După doi ani grei de pandemie, în plină criză economică și cu războiul la graniță, trebuie să ne mișcăm bine, repede și corect!”, transmite Grațiela Gavrilescu pe rețelele de socializare.