Skip to main content

Membrii Biroului Executiv al Partidului Umanist Social Liberal s-au reunit, vineri, în județul Olt, la Slatina.

Ordinea de zi a ședinței BEx a inclus, pe lângă problemele organizatorice curente, și o analiză a stadiului campaniei de strângere de semnături pentru susţinerea iniţiativei legislative a cetăţenilor privind “recuperarea către bugetul de stat a marilor averi care nu pot fi justificate prin venituri legale”.

„Este o campanie căreia îi acordăm o atenție deosebită, dorită de oameni, a cărei finalitate va aduce beneficii atât din perspectiva moralității (frauda fiind pedepsită) cât și din cea a justeții dirijării ulterioare a fondurilor astfel colectate direct către obiective de interes public: grădinițe, școli și spitale. Le mulțumesc domnului Mihai Niță, președintele filialei, și colegilor noștri umaniști din Olt pentru organizarea evenimentului și primirea călduroasă pe care ne-au făcut-o și le urez succes”, a transmis deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL.

Europarlamentarul PUSL Maria Grapini le-a cerut colegilor săi să fie în continuare aproape de cetățeni și să îi țină la curent cu toate proiectele PUSL, în contextul în care partidul se află, potrivit sondajelor, la un pas de pragul electoral.

„Avem puterea ca în 2024 să înclinăm balanța în Parlamentul European și să avem mai mult de patru deputați, așa cum avem acum, să avem grup parlamentar. Trebuie să fim o echipă, uniți și solidari”, a transmis Maria Grapini.

Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL

Leave a Reply