Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Un nou grup de prahoveni, la Palatul Parlamentului

Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL, a fost gazda unui nou grup de prahoveni la Palatul Parlamentului, grup condus de umaniștii Dan Samsonovici, consilier local și președinte al Organizației locale PUSL, și Nicolae Preda, consilier local în Baba-Ana.
„Am primit, în vizită, la Parlament, un nou grup de prahoveni.
De data aceasta, au venit din Baba-Ana și au fost conduși de umaniștii Dan Samsonovici, consilier local și președinte al Organizației locale PUSL, și Nicolae Preda, consilier local.
M-am bucurat mult că, în pofida programului parlamentar foarte aglomerat, am găsit răgaz să stăm de vorbă și să le pot prezenta detalii despre istoricul clădirii în care îmi desfășor activitatea și despre procesul legislativ.
Au fost impresionați și mândri de monumentalitatea edificiului și de adevăratele opere de artă, realizate cu mintea și de mâinile românilor, din materiale românești!
Mulți dintre ei, în vârstă fiind, și-au amintit ce efort au presupus “deceniile de împliniri mărețe”, câtă ambiție, câtă mândrie dar și câte sacrificii…
Am primit multe întrebări și în legătură cu procedura legislativă, cu stadiul în care se află Legea pensiilor și, desigur, cum intenționez să votez proiectul.
Bineînțeles că voi vota PENTRU!
Pensionarii români au nevoie de venituri decente ACUM, nu peste șapte ani, cum tot ar vrea să amâne unii!
Nu accept ideea că nu sunt bani la buget!
Au fost mulți, dar s-au risipit pe împrumuturi necunoscute, în vremea lui Cîțu, pe milioane de vaccinuri și măști neconforme, pe prime în societăți de stat falimentare etc.
Bani sunt, dar statul încă se face risipă!
Bani pot fi, mulți, dacă se pune capăt evaziunii fiscale și dacă se face colectarea taxelor corect!
Deci, da, voi vota PENTRU Legea pensiilor și mă bucur că, astăzi, ni s-a alăturat și prietena mea, doamna secretar de stat Doina Pârcălabu, una dintre cele mai autorizate voci pentru a da lămuriri tehnice pe acest subiect!
Vizita prahovenilor mei a continuat la Patriarhia Română și la Mănăstirea Ghighiu, așa cum și-au dorit.
Le mulțumesc și îi mai aștept, cu drag!”.

Adaugă un comentariu