Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Viața oamenilor în cel mai mare focar de coronavirus în România, după starea de urgență. Anunțul făcut de Alexandru Băișanu

În România s-a institutit începând de astăzi starea de alertă. La Suceava, cel mai mare focar din România de COVID-19, viața începe să revină la normal, odată cu relaxarea măsurilor.

Municipiul Suceava a ieșit joi din carantină.

”Mulți au așteptat această realaxare, însă sunt persoane care prezintă îngrijorare. La Putna au fost depistați 31 de călugări cu coronavirus. Aceasta e o veste proastă pentru noi, încă suntem asediați.

De acum înainte, depinde de noi să purtăm mască, să fim foarte atenți. Știm cu ce ne confruntăm și știm cum să ne păzim singuri. 25% dintre cei care au murit și decedat în România sunt din Suceava.

Au existat trei patru mari focare. Contează mai puțin găsirea vinovaților. Conteză ca autoritățile să găsească soluții pentru restabilirea economiei. Cred că un factor important este implicarea politicienilor. Statul trebuie să facă ceva pentru ca românii să aibă locuri de muncă. Trebuie să se găsească soluții și pentru fermieri.

 

Sursă: https://www.antena3.ro/actualitate/social/suceava-iesire-carantina-viata-oameni-570717.html?fbclid=IwAR0RUEQigrDG2BDHFTCMqq5IpCpM8I3q2V7LkeRLldT6lhNp8ajKqfMCm7E