Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Victorie în Comisia pentru industrii a deputatului umanist Ana Loredana Predescu

Firmele care au cod CAEN 8230 vor fi incluse pe lista beneficiarilor schemei de stat acordat sectorului HoReCa prin OUG 10/2021, după ce un amendament în acest sens a fost adoptat în Comisia pentru industrii și servicii din Camera Deputaților.

Amendamentul a fost depus de către Ana Loredana Predescu, deputat umanist, membru al Comisiei pentru industrii și a beneficiat de sprijin și din partea deputaților PNL, PSD și UDMR, urmând ca proiectul de lege să urmeze cursul firesc al procedurii parlamentare și să ajungă la votul în plen.

„Am obținut o mică victorie, dar care mă bucură. Consider că era imperios necesar ca și firmele care au cod CAEN 8230 să primească ajutor de stat, pentru a putea supraviețui restricțiilor impuse de pandemie, mai ales că au avut activitatea complet sistată de mai bine de un an, fiind însă nevoiți să plătească salarii și taxe. În total, vorbim de peste 2.000 de firme”, a declarat deputatul Ana Loredana Predescu.

Codul CAEN 8230 se referă la firmele al căror obiect de activitate este organizarea, promovarea și/sau administrarea de evenimente, cum ar fi congrese, convenții, conferințe și întruniri.