Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vlad Popescu Piedone, mesaj pentru Sectorul 5: Mergem mai departe. Împreună cu oamnii cu suflet mare, facem imposibilul…posibil

Deputatul PUSL Vlad Popescu Piedone le-a transmis locuitorilor Sectorului 5 că va încerca mereu să fie aproape de comunitate și să suplinească, pe cât posibil, absența tatălui său, Cristian Popescu Piedone.
Astfel, Vlad Popescu Piedone s-a implicat pentru a ajuta cele 18 familii ale căror apartamente s-au făcut scrum în urma incendiului din 14 mai și pentru care funcționarii Primăriei Sectorului 5 nu au făcut nimic până acum.
„Mergem mai departe!
Cu tata… acolo, încerc sa-l înlocuiesc, așa cum pot, și sa fiu mereu prezent in comunitatea care știu ca îl iubește necondiționat.
Merg oriunde aflu ca nu e bine, oriunde comunitatea nu e bine, oriunde prietenii virtuali, de aici, de pe Facebook, îmi spun ca este musai nevoie sa ajut!
Încerc sa fac ce m-a învățat tata: Imposibilul… posibil! Dacă el a dovedit ca se poate… inseamna ca se poate!
Pe 14 mai, oameni ca mine, ca tine, ca oricine… s-au trezit cu năpasta in casa!
De atunci, 18 apartamente din Baciului sunt scrum…
Fiecare proprietar încearcă sa repare ce poate, fiecare se chinuie sa alunge coșmarul…
Dar coșmarul nu se vrea dus!
Am fost in bloc și in apartamente… In ceea ce a mai rămas din ele…
Inteleg ca-n urma cu trei saptamani și mai bine funcționarii Primăriei Sectorului 5 au vizitat locul, l-au analizat, au vazut năpasta si… au notat-o in agende!
De atunci… nimic!
Voi merge la Primarie, sa aflu de la responsabili ce au de gand, ce pot face, ce vor face pentru acești oameni aflați la ananghie!
Dacă din varii motive nu vor putea misca lucruri… nu-i bai! O sa le misc impreuna cu prietenii mei!
Tata m-a învățat ca orice problema are o soluție! Așa ca și problema cetățenilor năpăstuiți din Baciului poate fi rezolvată!
Voi fi lângă ei! E ok!

Împreuna cu oamenii cu suflet mare, facem imposibilul… posibil! Nu-i așa?
Cu respect,
Vlad Piedone, fiul lui Piedone NEVINOVAT!”.

 

https://fb.watch/dxj3UG1URE/