Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Europarlamentarul umanist Maria Grapini – pe primul loc la activitatea de legiferare

Site-ul MEP Ranking.eu a dat publicităţii, recent, un top al celor mai activi europarlamentari români, în ceea ce priveşte amendamentele depuse în Comisiile de specialitate, pe domeniile în care îşi desfăşoară activitatea. În fruntea clasamentului se află românca Maria Grapini! Amendamentele sale sunt în număr de 1464 şi vizează zeci de rapoarte, transformate ulterior în Directive europene.

Europarlamentarul PPU, Maria Grapini, deschide, astfel, topul celor mai implicaţi eurodeputaţi, urmată fiind de Emilian Pavel (1115) , Daniel Buda (1108) sau Viorica Dăncilă (884). Clasamentul MEP Ranking îi cuprinde pe toţi cei 32 de europarlamentari români.

Mai mult de atât, Maria Grapini este pe locul 15 din totalul celor 751 de parlamentari din PE, în ceea ce priveşte activitatea desfăşurată!

“Mă bucură, evident, această confirmare a activităţii intense pe care o desfăşor la Parlamentul European, îndeosebi pentru cei care preferă să ne introducă pe toţi în aceeaşi oală…de cele mai multe ori pe un ton ironic, în coordonate negative. Unii dintre noi chiar muncim şi o facem foarte serios şi asumat! Românii m-au trimis aici pentru a le apăra drepturile, pentru a mă lupta şi zbate ca şi vocea noastră să fie una puternică! Din nefericire, aşa cum ştiţi, vedeţi, auziţi, grupul nostru europarlamentar este scindat şi, deseori, în prim-planul atenţiei comunitare exclusiv ca urmare a diferenţelor de opinie, transferate din ţară, aici. Nu sunt de acord cu spălarea rufelor în public şi lupt pentru apărarea drepturilor României şi ale românilor! Sper din tot sufletul să ne reîntoarcem la raţiune, vremurile o cer mai mult ca oricând, Europa e într-o frământare majoră şi trebuie să fim uniţi! Mulţumesc românilor care cred în mine!”, a declarat Maria Grapini.