Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fostul şef al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) Horia Constantinescu, s-a înscris în PPU (social-liberal)

Fostul şef al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) Horia Constantinescu, care şi-a lansat în martie candidatura ca independent la Primăria Constanţa, după ce a demisionat din PSD, a anunţat marţi că s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal (PPUSL).

“La începutul anului trimeteam Parlamentului o propunere de act normativ. Aceasta a fost preluată de doamna deputat Graţiela Gavrilescu, cu care am fost coleg în Guvern, în 2019, cât am ocupat funcţia de preşedinte ANPC. Actul are în vedere obligarea structurilor de stat (spitale, penitenciare, unităţi militare etc) să achiziţioneze NUMAI produse româneşti, provenite din materii prime autohtone. Cum am promis înscrierea în formaţiunea politică, care va susţine acest proiect, astăzi, m-am înscris în PPU SL (Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal)”, a transmis Horia Constantinescu, actual şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa.

El a menţionat că va candida la Primăria Constanţa şi va susţine o listă de consilieri locali din partea formaţiunii politice în care s-a înscris.

Stirea integrală aici:  https://www.agerpres.ro/politica/2020/05/19/fostul-sef-al-anpc-horia-constantinescu-candidat-la-primaria-constanta-s-a-inscris-in-ppusl–508416