Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Invitație dezbatere publică și lansare candidați PPU (social-liberal) Timiș

Stimați jurnaliști,
Stimați reprezentanți ai mediului de afaceri,
Stimați reprezentanți ai societății civile,

Duminică, 8 mai 2016, ora 11, în sala Centrului de Cultură Adam Muller Guttenbrunn, vă invităm să fiți alături de noi, la o acțiune importantă, pe care v-o propunem: dezbaterea publică „E timpul să schimbăm politica locală!” și lansarea candidaților PPU-SL Timiș în alegerile locale din 5 iunie.
Vor participa colegii nostri intrați în cursa electorală pentru Primăria Timișoara, Cosmin Trif, respectiv pentru Consiliul Județean Timiș, Lidia Laction, dar și candidați cu care sperăm să obținem rezultate bune în administrații importante ale județului. Vor fi alături de noi reprezentanți ai mediului de afaceri local, ai organizațiilor neguvernamentale, ai asociațiilor societății civile.
Vă propunem o dezbatere publică serioasă, pe teme importante și acute pentru întreaga comunitate. Candidații noștri sunt pregătiți să răspundă profesionist la întrebările dumneavoastră, să vă prezinte ideile și principiile pe baza cărora speră să producă o schimbare în lucrurile, inițiativele și realitățile care nu ne plac și pe care le vedem, frecvent, în satele, comunele și orașele în care trăim.
Este o dezbatere publică, în primul rând, și-abia apoi una cu conotații electorale, de lansare a candidaturilor pentru scrutinul apropiat. Vă propunem oameni noi, neimplicați până acum în politică, bine pregătiți în domeniile lor de activitate, dornici de implicare, hotărâți să vă prezinte o altfel de abordare!
Mizăm pe interesul dumneavoastră și vă așteptăm cu drag!
Președinte PPU-SL Timiș
Europarlamentar Maria Grapini